gode naboer hjerte 

Synes du også, at gode naboer
er guld værd?

Detailhandlen er hårdt ramt. Ikke os, der driver supermarkeder, men vores naboer i de mange mindre lokal- og specialbutikker, er pressede på grund af nedlukningen.

 

Og med den seneste forlængelse af restriktionerne, er der lange udsigter til almindelig hverdag for de selvstændige ildsjæle, der i den grad er en vigtig del af det lokale handelsmiljø over hele Danmark.

 

Som medlemsejet andelsvirksomhed er vi optaget af byens fællesskab. Vi ønsker levende byer med handel og aktivitet. Handelsgader med glade mennesker og et varieret forretningsmiljø.

 

Ikke triste, tomme ruder på byens centrale pladser.

 

Vi går ind for sund konkurrence, men lige nu kan vi sælge varer, som vores naboer ikke kan, og det ønsker vi ikke at spinde guld på.

 

Derfor har vi besluttet at donere det, vi tjener mere, end vi ellers ville have gjort på vores non-food varer (ikke dagligvarer), til aktiviteter, der kan give liv og omsætning til de lokale butikker, når vi igen må mødes.

 

Vi vil sammen med den lokale handelsstand fordele pengene, så de gør bedst nytte lokalt, f.eks. til annoncering eller lokale aktiviteter. Initiativet gælder fra 1. januar 2021 og fortsætter, indtil de mindre detailhandlere får lov til at åbne igen.

 

Hilsen Kvicklys 67 varehuschefer i 62 danske byer.

Stort tillykke til Bente

Forleden kom der brev fra Dronning Margrethe ...til “forhenværende butiksassistent Bente Mogensen”. Bente er blevet tildelt den kongelige belønningsmedalje for mere end 40 års tro tjeneste i Kvickly Odder… Inden længe skal hun i audiens hos dronningen på Amalienborg. Tak for en formidabel indsats i Kvickly Odder, vi skal hilse fra Bente og sige, at hun nyder sit otium.

Rekordår for Kvickly

Det gav ekstra omsætning. Nogle af pengene er delt ud igen.

Per Ebdrup blev den heldige vinder 

18 liter Nexus One Ribera del Duero

Læs mere …

Generalforsamling 19. april 2023 

Afholdes kl. 18 i Spektrum Odder

Læs mere …

Uddeling af penge fra jubilæumspuljen

Det er nu du skal søge.

Læs mere …

I textilafdelingen finder du kendte danske tøjmærker.

Læs mere …

Børnetøj (0-7 år) med god samvittighed.

Læs mere …

Lettere adgang til apotekervarer.

Læs mere …

Odder Brugsforening

Tjek den lille film

Læs mere …

Kvickly Odder - din butik

Kom med rundt om din butik.

Læs mere …