Corona / covid-19
og Kvickly Odder 

Kære allesammen

Corona action 6Hver dag følger vi Covid-19-udviklingen tæt, så vi kan sikre, at vi sætter de rigtige rammer for dine indkøb I Kvickly Odder🛒🛒🛒.
Vi får hver dag en opdatering af tiltag i Coop, og vi følger dem ivrigt med henblik på optimering af vores indsats 👍👍 - og hver dag øger vi sikkerheden med nye tiltag!

 

Vi forudser at nøgleordene for den nærmeste fremtid vil være: Sund Fornuft og Samarbejde mellem jer og os.

 

Corona action 5Hver uge er der mange kunder igennem vores butik, og vi oplever, at vi er sammen om at løfte ansvaret for at begrænse smitten - vi passer godt på hinanden. Tusind tak ❤️ fordi I er søde til at holde afstand til både os og andre kunder - det er vi meget taknemmelige for ❤️ - vi står sammen om at være hver for sig!

 

Sundhedsstyrelsen opsætter retningslinjerne, og vi har derudover gjort et par yderlige tiltag:
Vi har opsat en ivrigt benyttet "sprit-station" ved indgangen til butikken - vi har blandt andet lukket for salget af løsvægt slik og løsvægt the - ligesom vi har genskabt og udbygget vore afstands-markeringerne ved kasseområdet, således at vi bedre kan hjælpe hinanden med at holde afstand - det er SUND FORNUFT!

 

 

Corona action 1 

Som I oplever ved besøg i Kvickly Odder bliver I mødt med vare-rigelighed, dog kan enkelte fersk-varer opleves udsolgt. I de fleste tilfælde er det på grund af leverance-svigt, men vi forventer næsten fuld sortiment sidst på ugen - dvs. vi håber at få gær leveret inden så længe. Tak fordi I tænker på jeres næste, og ikke hamstrer varer. Det betyder SÅ MEGET for os alle - det er SUND FORNUFT!

 

Selv-betjeningskasserne er også Covid-19-venlige, så vil du helst undgå kontakt med andre, når du handler, så brug disse - det er så nemt!! Ellers er vi super-glade for at I vælger kort- eller App-betalingen - det letter betydeligt!

 

De sidste dage har tydeligt vist, at hvis vi står sammen og hjælper hinanden, så kan meget lad sig gøre- så 👍👍

 

Fra personalet skal her lyde en stor tak 👏👏 for jeres tålmodighed og opbakning. Vi er glade for, at I respekterer, at vi holder afstand til hinanden, og vi er taknemmelige for at I tager hensyn til os og hinanden ved at spritte hænder, når I går ind i butikken - TAK ❤️❤️.

 

❤️❤️ Kvickly Odder - SUND FORNUFT!

 

 Corona action 2

 

 

 

 

 

 

Corona action 4