Tak til kunder og personale

Tak for opbakning gennem 50 år.


Tusind tak til alle kunder for opbakningen til Kvickly Odder gennem 50 år, og for en super og loyal indsats, fra alle de medarbejdere der har arbejdet her gennem årene.

Fra åbningen den 24. februar 1972 til nu er kunderne blevet flere og flere, og antallet af medlemmer er nu mere end 8500, der får lidt ekstra tilbud og fordele. Og der kommer hver uge nye medlemmer til.

Og det er jo medlemmerne der er medejer af vores fælles lokale varehus, der derfor som eneste dagligvare butik betaler skat i Odder Kommune.

Den store opbakning gør at vi igen er Danmarks største Kvickly, målt på omsætning, hvilket vi selvfølgelig er stolte af.

Alt vores overskud bliver i kommunen, bl.a. mere end 1 mill. om året til sponsorater og anden støtte til forskellige klubber og foreninger.

Vi bruger lokale håndværkere, når vi laver om og moderniserer, og idet hele taget er vi optaget af det lokale liv.
Gennem årene har vi altid deltaget aktivt i byens liv, og haft et fantastisk godt samarbejde med byens øvrige aktører, så vi sammen udvikler en dejlig handelsby og et godt sted at bo.

Vi bruger en del penge på at tiltrække kunder fra omegnsbyerne, som forhåbentlig kommer byens øvrige handel til gode.

Kvicklys største ressource er vores mange dygtige medarbejdere. Og gennem 50 år har der arbejdet flere tusinder her, så alle kender nogen af vores nuværende 230 medarbejdere eller nogen der tidligere har været her. Og vi har mange der har haft både 10 års, 25 års og endda 40 års jubilæum.

Det samlede personale takker for opbakningen, og er super klar med masser af tilbud og aktiviteter de næste mange år.

Selve jubilæet er den 24. februar, men vi har valgt at kalde det et 50 års jubilæumsår, og laver derfor nogle jubilæums-events flere gange de kommende måneder.

  

Så bare glæd jer, det gør vi. Kom bare, vi er klar.

 

KV Odder Logo 50aar slider