Oekohelte 2

ØKO-helte indtog Kvickly OdderOekohelte 1Kvickly Odder var hovedkvarter for fremtidens Øko-Superhelte, da børn fra Krible Krable Huset iklædt kapper og bevæbnet med økologiske frøbomber deltog i den økologiske kamp og påtog sig rollen som beskytter af fremtidens klima og miljø. De aktive superhelte gennemsøgte hele butikken for frøbomber, der kunne aktiveres og sprede blomsterfrø i naturen. De nye superhelte kom fra Krible Krable Huset - de har nu fået en ny tilgang til økologi.

 

Coop og Kvickly Odder, stod bag Øko-Superhelteskolen, der er en del af Coops vision om at gøre Danmark dobbelt så økologisk. Økologiske frøbomber og heltekapper kan selvfølgelig ikke gøre det alene, så på Øko-Superhelteskolen får børnene også en god grundviden om, hvad økologi er, og hvorfor det kan være en god idé at vælge økologiske varer frem for konventionelle.

 

Voksne kiggede også forbi og fik smagsprøver på økologi, og fik muligheden for at blive klogere på økologi og Coops visioner for den økologiske fremtid.

Desuden lagde Karsten Poulsen, Odder Kommunes direktør for Børn, Unge og Kulturområdet, vejen forbi, så han med selvsyn kan konstatere hvor de nye superhelte bliver til …

 

Alt i alt en glimrende dag, hvor Kvickly Odder også havde fornøjelsen af hjælp fra lokale, aktive unge, der gerne vil bruge noget fritid på aktiviteter omkr. bl.a. økologi.

 

Det er Coop, der står bag Øko-Superhelteskolen, som er udviklet for at lære børn og voksne om økologien på en sjov og underholdende måde. Coop har en vision om at gøre Danmark dobbelt så økologisk, og har som led i det blandt andet sænket priserne på økologiske varer og indgået flere partnerskaber med økologiske producenter. Læs mere på Coop.okologi.dk

 

KarstenPoulsen

 

Oekohelte 3