Mandag-søndag, kl. 08:00-20:00 

Bageren åbner alle dage kl. 6.30

Lukket på helligdage

Mandag-søndag, kl. 08:00-20:00 

Bageren åbner alle dage kl. 6.30

Lukket på helligdage

Afdelinger

Personale

Medarbejderne i Kvickly Odder er den vigtigste ressource, da kun en kompetent og veluddannet medarbejderstab med en fleksibel indstilling kan videreføre og videreudvikle virksomheden til at imødegå de fremtidige udfordringer. Vi ansætter og udvikler alle medarbejdere på baggrund af deres potentiale samt opnåede færdigheder og træner alle i at være omstillingsparate – også på den korte bane. Kendetegnende for alle medarbejdere er et stort engagement, højt humør, flid og fleksibilitet i arbejdet.

Det er kendetegnende for Kvickly Odder, at alle tilstræber sig på at opføre sig etisk korrekt såvel internt som eksternt. Det tilstræbes, at alle personlige såvel som faglige interesser tilfredsstilles i størst muligt omfang, så længe disse er i harmoni med Kvickly Odders interesser og mål.

Vores fælleskab

Kun når vi alle i fællesskab arbejder for Kvickly Odders mål, kan vi få succes og nå vores mål på lang sigt “Du har kun succes, hvis alle har succes!” er et af direktør Arne Sørensens mottoer.

Derfor opfordres alle ansatte til at videreudvikle sig personligt og fagligt inden for hver deres arbejdsområde – blandt andet gennem uddannelse – og alle ansatte støttes heri af virksomheden.

Mangfoldighed 

Kvickly Odders medarbejdere udfører tilsammen en lang række arbejdsfunktioner så som bager, slagter, salgs- og servicefunktioner, og personalet har mange forskellige uddannelser og baggrunde. Fælles for alle er en professionel tilgang til arbejdet, fleksibilitet og omstillingsparathed.

Kvickly Odder er en arbejdsplads med stort potentiale og mange medarbejdere har været ansat i virksomheden i +10 år, ja flere endda i mere end 25 år – og et par stykker har været ansat i ca. 40 år, hvilket vi er meget stolte af!

Afdelinger

Delikatesse

I delikatessen kan du – i vores flotte disk med de store udstillingsbuer – finde de mest fantastiske hjemmelavede produkter – lige fra italienske parmaskinker og oliven til hjemmelavede salater, tærter, pandekager, patéer, pizzaer m.m. Små lækre fiskeretter som mousser, terriner og roulader er absolut at anbefale. Hver uge får vi leveret superlækre græske produkter som f.eks. falafel. Vi laver hver dag spændende lækre salater, som kan gør din dag nem – og sund. Skal du have mad ud af huset, er du velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi sammen kan finde på eller download vores brochure her.

Slagter

Besøg vores slagter i Odder for et bredt udvalg af kvalitetskød, fra dagligdags behov til Premium-mørt kød fra de bedste kødkvæg. Vores sortiment inkluderer også lækkerier fra Kildegården, modnet til perfektion. Slagteren står klar til professionel udskæring og tilbyder både moderne retter og klassiske favoritter som forloren hare og frikadeller. Vi er her for at give råd, vejledning og specialudskæringer. Mød vores faglærte slagter mellem kl. 8-18 på hverdage og kl. 8-16 i weekenderne for inspiration og tips til din madoplevelse. Velkommen!

Frugt og grønt

I vores Frugt & Grøntafdeling finder du et stort udvalg af årstidens grøntsager, friske frugter og spændende internationale specialiteter til favorable priser. Vi prioriterer kvalitet og økologi. Vi samarbejder med lokale avlere som Peters gartneri , der leverer årstidens lækre, økologiske grøntsager. Vores sortiment omfatter også økologiske frugter importeret direkte fra Martin Nielsen i Malaga, uden mellemled og med kort transporttid. Vi kontrollerer alle leverancer for pesticider og sprøjterester for at sikre høj kvalitet. Vores Frugt & Grøntafdeling er nedkølet til 12 grader for at bevare varernes friskhed.

Ost

Hvis du vil forkæle dig selv og familien med noget helt specielt til middagsbordet, så kig forbi osteafdelingen – det kan ikke betale sig at lade være. Holger har været ansat som ostemand i Kvickly Odder siden 1978, og han kan svare på næsten alt – og han skal nok finde din nye yndlingsost! Vi har mange spændende oste – et stort og bredt udvalg af udenlandske oste, især fra Italien, Holland og Frankrig samt naturligvis de gode kendte mærker. Den mest populære ost er dog en dansk ost fra Jernved Mejeri – spørg Holger om en smagsprøve, og drømmeosten er fundet.

Vin

Oplev Østjyllands største vinafdeling hos Kvickly Odder, med et omfattende udvalg af kvalitetsvine fra hele verden. Daglige tilbud, spændende nyheder og velkendte klassikere findes til favorable priser. Ved festlige lejligheder står vores personale klar med gode råd. Har du købt for meget til festen, tager vi selvfølgelig uåbnede flasker retur. Besøg vores vinafdeling for personlig vejledning, eller få vin fra Kvickly Odder leveret direkte til døren via vores webshop, der dækker hele landet, inklusive brofaste øer:

Bageri

Vores syv faglærte, dygtige og erfarne håndværksbagere bager dagen lang efter de klassiske opskrifter. Således er der hele dagen frisk brød til dig – og uanset hvornår du handler, er der altid meget at vælge imellem. 

De sætter alle en ære i at fremstille lækkerier til enhver smag. Har du et specialønske, er du velkommen til at kontakte vores bager – måske kan de fremtrylle netop det, du ønsker dig.

Kolonial

Vi har aktuelle tilbud og lave discountpriser i vores varehus, inklusive Østjyllands muligvis største udvalg af udenlandske specialøl. Kolonialafdelingen byder på et bredt sortiment af økologiske, glutenfri, sukkerfri og veganske produkter. Vores økologiske varer er integreret med de konventionelle, og prisforskellen er minimal. Vi oplever stigende salg af økologiske produkter og er stolte af vores imponerende udvalg. Bonusinfo: Økologisk skummet-, mini- og letmælk fra Thise koster kun kr. 7,95 hver dag i Kvickly Odder – og det er 2024-prisen!

Isenkram

I isenkram finder du altid sæsonaktuelle varer, som afspejler tidens trend. Find fine ting til din bolig eller legetøj til børnene. Vores personalet er klar til at rådgive dig. Vi forsøger at være på plads til alle sæsoner, så vi har altid et stort udvalg af pynt til jul og påske – og nu også halloween, når det er den tid på året. Vi har et pænt sortiment af køkkenartikler – både de kendte klassiske varer som kartoffelskræller og dåseåbner, men også de elektroniske hjælpemidler som f.eks. airfryer, sousvider og vaccumpakkere.

Tekstil/Parfumeri

I tekstilafdelingen finder du tøj til hele familien til hverdag, fest og fritid – i alle prisklasser og til alle aldre. Vi følger trenden nøje og er altid klar med de nye farver – til både store og små. Friends børnetøj er særdeles populært – især hos de små poder. Personalet deltager i modemesser og bestræber sig på altid at være med på moden – og gerne lidt foran. I parfumeriet kan du finde netop den duft, du bedst kan li’. Vælg for eksempel mellem Hugo Boss, Calvin Klein, Elisabeth Arden og mange flere. Vi har ligeledes et stort udvalg i hårfarveprodukter, helsekost og vitaminer.

 

Gluten og veganer

Du kan i Kvickly Odder finde et stort udvalg af økologiske produkter. De er eksponeret sammen med de konventionelle varer, hvilket har øget salget af økologiske varer betragteligt – især fordi det her bliver tydeligt at prisforskellen er blevet meget mindre end tidligere. Glutenfri, sukkerfrit og veganer mad har sit eget afsnit, og i takt med at efterspørgslen på disse produkter er stigende er udvalget i vores butik også stigende – det handler om udbud og efterspørgsel – og selvfølgelig varetilgængelighed. Hvis du har spørgsmål til allergener ret da altid henvendelse til Frederik & Co. i afdelingen, så vil de være behjælpelige med at besvare sprøgsmålet.

Special Øl

I Kvickly Odder finder du et af områdets største udvalg af specialøl – du kan således vælge mellem 3-400 forskellige fra forskellige bryghuse – f.eks. Fur, Thisted, Ørbæk, Dry & Bitter – og vi har indledt et samarbejde med det lokale bryghus An Odder Beer – “vores øl” hedder “Upcycled Øl & Brød”. Denne øl er udviklet ud fra ambitionen om at reducere madspild, og derfor er 25% af malten i øllet lavet med overskudsbrød fra Kvicklys bager – et spændende og ret velsmagende projekt, hvis vi selv skal sige det. Som en ekstra bæredygtighedsbonus er masken fra ølbrygningen leveret tilbage til bageren, som forsøger at bage noget lækkert brød ud af det.

Mejeri

Bagerst i butikken finder du mejeriafdelingen. Udover mælkeprodukter finder du også ost, æg og fedtstoffer her. Vi sælger konventionelt og økologisk, og vi sælger meget. Vi er ret sikre på at vi sælger områdets – måske Danmarks – billigste mælk HVER dag. Således kan du købe ØKOLOGISK Thise mælk – skummet-, mini- og letmælk til KUN kr. 7,95 – ikke kun engang imellem, MEN hver dag. Det bliver vi ikke rige af – slet ikke -, men vi har en masse glade kunder, der kan købe et kvalitetsprodukt meget billigt. Thise mejeris produkter er på alle måder en fantastisk fortælling.

Samarbejdspartnere

Apoteket

Fiskebilen

JP Fisk holder ved Kvickly hver torsdag, fredag og lørdag. 
Har du spørgsmål eller specielle ønsker ring da gerne på 20670757

Over forhallen er Balkongalleriet, hvor der i samarbejde med Odder Kunst, laves spændende udstillinger af både lokal- og landskendte kunstnere som med skiftende udstillinger indenfor maleri, skulptur, keramik m.m., fylder de flotte rammer ud.

Gylling og Hou

De 2 Brugser i Gylling og Hou er en del af Brugsforeningen Kvickly Odder.

Brugsen Hou

Brugsen Hou blev etableret i foråret 2006, hvor købmanden lukkede – og efter 15 års fravær genopstod Brugsen i Hou. Brugsen Hou ledes af Mads Paulsen.

Søndag, den 10.10.10 kl. 10.10 åbnede vi en ny, større og moderne butik på den grund hvor den gamle færgekro lå i nærheden af havnen. Det skulle gerne fremtidssikre en god og veldrevet butik til glæde for indbyggerne, sejlerne og turisterne i mange år fremover.

Ovenpå butikken er der 5 ejerlejligheder.

Brugsen Gylling

Brugsen Gylling er en filial under Kvickly Odder og ledes af uddeler Nils Krogstrup. Kvickly overtog Brugsen i 2005. Den er nybygget i 1999 med 614 m2 butiksanlæg. Butikken kan dække det daglige behov for indkøb i en by af Gylings størrelse.

Desuden har man OK benzinanlæg, hvortil der er knyttet sponsoraftale med Gylling Boldklub. Butikken er engageret i byens liv og er foruden boldklubben medsponsor i flere aktiviteter i Gylling.

Brugsen er Gyllings eneste dagligvarebutik, og butikken bakkes godt op af lokalbefolkningen, hvilket gør at den hvert år bidrager med et positivt resultat

Vaskehal og tankstation

Du finder OK bilvask, ladestandere og benzin- og dieseltanke på nedenstående adresser:

Bilvask: 1 stk. på Rådhusgade 85 og 2 stk. på Knudsminde 1. Klik her for at få yderligere information om OK’s bilvask.

Opladning til elbiler: 4 stk. på Torvald Køhlsvej 25. Klik her for at få mere information om OK’s ladestationer, priser og ladebokse.

Benzin- og dieseltanke: Rådhusgade 13 og Nørregade 6. Klik her for at få mere information om OK’s benzin- og dieseltanke.