Mandag-søndag, kl. 08:00-20:00 

Bageren åbner alle dage kl. 6.30

Lukket på helligdage

Mandag-søndag, kl. 08:00-20:00 

Bageren åbner alle dage kl. 6.30

Lukket på helligdage

Årets Kvickly 2023

Årets Kvickly 2023

♥️♥️♥️ Vi er så stolte.. ♥️♥️♥️ Vi er af vores nærmeste kollegaer kåret som “årets butik” 🏆 i distriktet. ♥️

Mandagen blev pludseligt meget bedre end forventet – vi fik nemlig – uventet – besøg af driftsrådgiver, Jens Wind og HR-partner Lars Bang – de medbragte pokal, blomster og et giga-konfettirør 💐🏆🎉 – de kom for at kåre os som “årets butik” i distriktet🏆

Det varmer helt vildt, at det er vores kollegaer, der vælger os. Det er en anerkendelse, som gør os glade og stolte, og vi vil gøre vores bedste for at leve op til det også i 2024 – et skulderklap, der giver endnu mere kampgejst. 💪

Blandt mange fine ord, blev vi bla. fremhævet for at “være en butik, der aldrig står stille”, og for at have “et særdeles serviceminded personale” og for at være “et rart sted at komme for såvel medarbejdere, kunder som samarbejdspartnere”.

2023 har bestemt været et godt år for Kvickly Odder 🏆 – og dette er i den grad prikken over i’et.

Stort tillykke til personalet med det flotte skulderklap (vi bager snart pandekager til hele holdet, det er så fortjent) Tak for anerkendelsen ♥️.

PS – det kommer til at tage tid at få konfettien fjernet igen, men det gør slet, slet ikke noget♥️

Læs flere nyheder