Mad+ i app’en

madPlus storCoop har lanceret den nye funktion ”Mad+”, hvor medlemmer kan få kredit som en del af ”Madkonto” i app’en.

 

Mad+ er en mulighed til medlemmerne, der er udviklet sammen med Coop Bank. Med ordningen kan vores medlemmer få en gratis kredit frem til første lønningsdag, dvs. det er helt uden renter og gebyrer at bruge Mad+. Som i gamle dage, hvor man kunne købe ”på klods”, er det muligt at aktivere en Mad+ kredit på 1000 kr. Beløbet kan bruges til at købe varer i Coop-familiens dagligvarebutikker.

 

Baggrunden for Mad+ kredit på 1000 kr. er, at selvom danskerne kun bruger omkring 10% af deres indkomst på dagligvarer, så er der alligevel mange, der må spare på madkvaliteten og købe mindre mad i ugen op til lønningsdag. Med den nye kredit vil kunderne kunne købe gode dagligvarer i Coops butikker hele måneden, for måske at spare på andre forbrugsgoder i starten af måneden.

 

Den nye kredit stiller 1000 kr. til rådighed til medlemmet frem til først kommende lønningsdag, hvor beløbet automatisk bliver trukket. Der kan således ikke trækkes mere end 1000 kr., og beløbet kan kun bruges på de gode varer i Coops butikker. Samtidig kan beløbet betales tilbage, når medlemmet ønsker det. Inden Coop Bank bevilger kredit, bliver der lavet en vurdering med forskellige parametre, herunder et tjek hos RKI i forbindelse med oprettelsen.

LÆS MERE