Bente 250

Bente har 40 års jubilæum

1. maj 1979 blev Bente Mogensen budt velkommen som ny medarbejder i Kvickly Odder - siden har hun selv budt "et hav" af nye medarbejdere velkommen og inddraget dem i sin "Kvickly-Odder-Familie" 👨‍👨‍👧‍👧👨‍👨‍👧‍👧, så man ikke længere just kalde hende for den nye pige i klassen, men derimod nærmere en legende.

Bente har de fleste af årene arbejdet i slagterafdelingen - og hun ved ALT om viktualier - ja, det er ikke forkert at kalde hende "viktualie-dronningen". Selv om hun ikke er uddannet slagter, har hun tillært sig slagter-jargonen, og hun har HELT styr på alle vore slagtere 🦸‍♀️🦸‍♀️.

Mange kunder kender Bente, og hun hjælper dem gerne med at finde varer i andre afdelinger, netop fordi de ved at Bente er hjælpsom og nærmest ved ALT - og mangler de et godt råd om f.eks. syltning er Bente også klar med svar.

Bente elsker ❤️❤️ at købe store partier, som hun kan sælge som et godt tilbud - og hun gør ofte et Scoop til gavn og glæde for kunderne.

Vi kan ikke undsige os fra at være stolte over at en medarbejder vælger at blive på samme arbejdsplads i 40 år - det er en fantastisk præstation - godt gået Bente - og tak for det!

STORT TILLYKKE til dig med de første 40 år i Kvickly Odder 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Kom og hils på Bente i slagterafdelingen onsdag den 1. maj mellem kl. 10.00-15.00 til en lille forfriskning.

 

Bente 800px